Ir al contenido principal

Cartells en contra del paper d'alumini

Ja tenim aquí els nostres cartells anti-paper d'alumini! Hem treballat durant aquests dies per dissenyar-los i demà els portarem a les classes de l'escola.
Deixem aquí unes imatges de com han quedat.



Comentarios

Entradas populares de este blog

Fem difussió!

Ahir, dia 4 de maig, vam anar a explicar el nostre projecte a les classes de la ESO. Vam explicar el que era l'APS, els nostres objectius i el projecte que més endevant farem. A continuació deixem unes fotografies de les nostres xerrades.

Celebrem el final de la nostra APS

Avui donem per finalitzada la nostra APS. Encara ens queda preparar el document escrit i fer el video, però ja no farem més recollides. Per donar l'APS com a acabada hem entregat el premi a la classe guanyadora per ser la classe més constant, participativa, i ecològica de l'escola. A continuació us deixem unes fotografies.

Día previ a la recol·lecta!

Com bé vam dir ahir, demà farem la nostra primera recol·lecta. Així que avui ens hem reunit a l'hora del pati amb els ecodelegats per explicar-los una mica sobre la recol·lecta de papers d'alumini. A continuació unes imatges de la reunió. També hem decidit quin serà el video per la pregària del dijous. L'escollit és: