Ir al contenido principal

Experiència personal

Aquesta ha estat la nostra experiència personal (grup 4t B):


Creiem que aquest projecte està bastant bé, ja que ens fa veure tot el que podem arribar a contaminar en un únic dia. Està molt bé tenir l’oportunitat de fer un projecte a nivell de tota l’escola i també que sigui un servei.
El tema escollit el trobem molt interessant perquè és un tema molt actual que ara mateix estem vivint i veient totes les conseqüències, com el canvi climàtic produït per la contaminació. D’altra banda trobem que s’hauria d’haver treballat més a classe i amb més temps.
Parlant del projecte en sí, agraïm haver tingut la llibertat d’enfocar el nostre treball com ens ha semblat necessari i de poder haver anat a parlar per les classes quan ens ha semblat necessari. Però també ens hauria agradat que el nostre servei hagués estat una mica més planificat, ja que hem vist com companys d’altres APS tenien dies marcats per fer el servei i dies on venia un profesional a fer les activitats d’aprenentatge.
Altres inconvenients han sigut la dificultat de treballar amb un grup que no va a la nostra classe i no s’interesen gaire pel tema, o el poc temps que hem tingut. Tot i així, ens ha agradat molt fer aquest servei a l’escola i estem molt contentes per tota l’ajuda que se’ns ha ofert.

Us voliem acabar d'explicar que estem escribint el nostre treball i que en breus tindrem el vídeo i el pujarem.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

Celebrem el final de la nostra APS

Avui donem per finalitzada la nostra APS. Encara ens queda preparar el document escrit i fer el video, però ja no farem més recollides.
Per donar l'APS com a acabada hem entregat el premi a la classe guanyadora per ser la classe més constant, participativa, i ecològica de l'escola. A continuació us deixem unes fotografies.


Escollim video pregària!

Hola a tots!
Ha sigut un llarg cap de setmana però ara toca seguir amb l'APS. Per aquesta setmana tenim preparat fer una pregària a nivell de tota l'escola d'ecologia, fer una reunió amb tots els ecodelegats de l'escola, i per últim, fer la recollida de paper d'alumini per classes.
De moment hem escollit uns videos dels quals quedarà només un que es ficarà a totes les classes de l'escola com a pregaria el dia dimecres 10 de maig. 
A continuació us deixem la primera selecció.


Per Sara Álvarez
Per Alex Pueyo

Per Lia Volpe
Per Cristina Gálvez
Per acabar, demà tindrem la reunió amb els ecodelegats, així que explicarem com ha anat i aprofitarem per dir quin serà el video pregària.