Ir al contenido principal

Experiència personal

Aquesta ha estat la nostra experiència personal (grup 4t B):


Creiem que aquest projecte està bastant bé, ja que ens fa veure tot el que podem arribar a contaminar en un únic dia. Està molt bé tenir l’oportunitat de fer un projecte a nivell de tota l’escola i també que sigui un servei.
El tema escollit el trobem molt interessant perquè és un tema molt actual que ara mateix estem vivint i veient totes les conseqüències, com el canvi climàtic produït per la contaminació. D’altra banda trobem que s’hauria d’haver treballat més a classe i amb més temps.
Parlant del projecte en sí, agraïm haver tingut la llibertat d’enfocar el nostre treball com ens ha semblat necessari i de poder haver anat a parlar per les classes quan ens ha semblat necessari. Però també ens hauria agradat que el nostre servei hagués estat una mica més planificat, ja que hem vist com companys d’altres APS tenien dies marcats per fer el servei i dies on venia un profesional a fer les activitats d’aprenentatge.
Altres inconvenients han sigut la dificultat de treballar amb un grup que no va a la nostra classe i no s’interesen gaire pel tema, o el poc temps que hem tingut. Tot i així, ens ha agradat molt fer aquest servei a l’escola i estem molt contentes per tota l’ajuda que se’ns ha ofert.

Us voliem acabar d'explicar que estem escribint el nostre treball i que en breus tindrem el vídeo i el pujarem.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

2a reunió d'ecodelegats

Després de veure que només uns quants ecodelegats s'han presentat a la reunió hem decidit fer una altra a las 13:20. Aquesta ha vingut quasi tothom, ja que hem anat clase per clase avisant-los de que haurien de venir. Això és el que hem explicat i l'assistència.Com abans hem dit, aquesta reunió ha estat tot un èxit! Us deixem unes imatges perque ho veieu.