Ir al contenido principal

Ja hem acabat!

Avui hem fet la segona i última recollida amb els cursos de primer i segon de la ESO, que són els que li van posar més ganes a la primera. Després de comparar resultats hem decidit que la classe guanyadora sigui 1r ESO B i per això se'ls premiarà amb un bon'n'roll per a cadascun dels alumnes de la classe.
Tot i que ja pràcticament hem acabat, això no és el final. Dilluns per la tarda anirem tots els components de l'APS a donar el premi a la classe guanyadora i aquest mateix cap de setmana començarem a redactar el treball escrit i a fer el video.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

2a reunió d'ecodelegats

Després de veure que només uns quants ecodelegats s'han presentat a la reunió hem decidit fer una altra a las 13:20. Aquesta ha vingut quasi tothom, ja que hem anat clase per clase avisant-los de que haurien de venir. Això és el que hem explicat i l'assistència.Com abans hem dit, aquesta reunió ha estat tot un èxit! Us deixem unes imatges perque ho veieu.