Ir al contenido principal

Recollim informació

Hola a tots, com ens estem quedant sense temps, la segona recoleccta es farà de manera ràpida demà. Només hi participaràn les 5 millors classes de l'últim cop i hi haurà algú vigilant que es recullin tots els papers d'alumini.
Un cop dit això, us portem una entrevista que hem fet a una alumna de l'escola per veure l'impacte de la nostra APS dins l'escola.

Hem fet una entrevista a la Sònia Fiol de 1r ESO E.

APS: Bon dia Sònia, fa dues setmanes vam començar amb les nostres xerrades. Sabies l'impacte medioamniental que comportava l'ús del paper d'alumini?

Sònia: No, mai m'havien parlat d'això

APSCom creus que ha sigut l'impacte de les nostres xerrades? Podries dir que coneixes els inconvenients d'aquest material?

SòniaHa estat positiu, ara conec millor lo dolent del paper d'alumini

APSCreus que s'ha participat activament a les recollides fetes?

SòniaBueno, això més o menys, perque hi ha nens que llençaven el paper de plata a la paperera. Però sí que que hi va haver gent que el va donar.

APSBen pensat, des del teu punt de vista, creus que els alumnes us heu plantejat deixar d'utilitzar el paper d'alumini despres del nostre projecte?

SòniaSí, jo mateixa, jo ja no porto paper d'alumini. Ara porto un "taper" allargaten forma d'entrepà.

APSParlem del regal, sabries dir si és una bona motivació per deixar d'utilitzar-lo?

SòniaJo penso que sí, molta gent va voler no portar el paper d'alumini durant aquells dies i és una manera de no contaminar.

APSPer finalitzar, t'agradaria fer un treball com aquest quan vagis a quart? Per que?


SòniaSí, perque fas un treball en grup i vas a explicar-ho a mes gent. I perque a més de passar-m'ho bé aprenc sobre el medi ambient i l'ajudo.

APS: Moltes gràcies Sònia.

Això és tot per avui, demà informarem de la classe guanyadora i dilluns entregarem el regal.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

2a reunió d'ecodelegats

Després de veure que només uns quants ecodelegats s'han presentat a la reunió hem decidit fer una altra a las 13:20. Aquesta ha vingut quasi tothom, ja que hem anat clase per clase avisant-los de que haurien de venir. Això és el que hem explicat i l'assistència.Com abans hem dit, aquesta reunió ha estat tot un èxit! Us deixem unes imatges perque ho veieu.