Ir al contenido principal

Recollim informació

Hola a tots, com ens estem quedant sense temps, la segona recoleccta es farà de manera ràpida demà. Només hi participaràn les 5 millors classes de l'últim cop i hi haurà algú vigilant que es recullin tots els papers d'alumini.
Un cop dit això, us portem una entrevista que hem fet a una alumna de l'escola per veure l'impacte de la nostra APS dins l'escola.

Hem fet una entrevista a la Sònia Fiol de 1r ESO E.

APS: Bon dia Sònia, fa dues setmanes vam començar amb les nostres xerrades. Sabies l'impacte medioamniental que comportava l'ús del paper d'alumini?

Sònia: No, mai m'havien parlat d'això

APSCom creus que ha sigut l'impacte de les nostres xerrades? Podries dir que coneixes els inconvenients d'aquest material?

SòniaHa estat positiu, ara conec millor lo dolent del paper d'alumini

APSCreus que s'ha participat activament a les recollides fetes?

SòniaBueno, això més o menys, perque hi ha nens que llençaven el paper de plata a la paperera. Però sí que que hi va haver gent que el va donar.

APSBen pensat, des del teu punt de vista, creus que els alumnes us heu plantejat deixar d'utilitzar el paper d'alumini despres del nostre projecte?

SòniaSí, jo mateixa, jo ja no porto paper d'alumini. Ara porto un "taper" allargaten forma d'entrepà.

APSParlem del regal, sabries dir si és una bona motivació per deixar d'utilitzar-lo?

SòniaJo penso que sí, molta gent va voler no portar el paper d'alumini durant aquells dies i és una manera de no contaminar.

APSPer finalitzar, t'agradaria fer un treball com aquest quan vagis a quart? Per que?


SòniaSí, perque fas un treball en grup i vas a explicar-ho a mes gent. I perque a més de passar-m'ho bé aprenc sobre el medi ambient i l'ajudo.

APS: Moltes gràcies Sònia.

Això és tot per avui, demà informarem de la classe guanyadora i dilluns entregarem el regal.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

Celebrem el final de la nostra APS

Avui donem per finalitzada la nostra APS. Encara ens queda preparar el document escrit i fer el video, però ja no farem més recollides.
Per donar l'APS com a acabada hem entregat el premi a la classe guanyadora per ser la classe més constant, participativa, i ecològica de l'escola. A continuació us deixem unes fotografies.


Escollim video pregària!

Hola a tots!
Ha sigut un llarg cap de setmana però ara toca seguir amb l'APS. Per aquesta setmana tenim preparat fer una pregària a nivell de tota l'escola d'ecologia, fer una reunió amb tots els ecodelegats de l'escola, i per últim, fer la recollida de paper d'alumini per classes.
De moment hem escollit uns videos dels quals quedarà només un que es ficarà a totes les classes de l'escola com a pregaria el dia dimecres 10 de maig. 
A continuació us deixem la primera selecció.


Per Sara Álvarez
Per Alex Pueyo

Per Lia Volpe
Per Cristina Gálvez
Per acabar, demà tindrem la reunió amb els ecodelegats, així que explicarem com ha anat i aprofitarem per dir quin serà el video pregària.