Ir al contenido principal

Día previ a la recol·lecta!

Com bé vam dir ahir, demà farem la nostra primera recol·lecta. Així que avui ens hem reunit a l'hora del pati amb els ecodelegats per explicar-los una mica sobre la recol·lecta de papers d'alumini. A continuació unes imatges de la reunió.




També hem decidit quin serà el video per la pregària del dijous. L'escollit és:


Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació.  Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem! Baixant la brossa a la paperera del pati  Prenent nota de cada classe Tot el paper d'alumini recollit   Alumnes venint a portar-nos les bosses  Contant boles de paper d'alumini Les bosses de cada classe Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

Celebrem el final de la nostra APS

Avui donem per finalitzada la nostra APS. Encara ens queda preparar el document escrit i fer el video, però ja no farem més recollides. Per donar l'APS com a acabada hem entregat el premi a la classe guanyadora per ser la classe més constant, participativa, i ecològica de l'escola. A continuació us deixem unes fotografies.