Ir al contenido principal

Esmorzars S2, cuidem la nostra salut i el nostre planeta

Hem observat que dins la nostra escola molts de nosaltres  utilitzem l’alumini per embolicar l´esmorzar i ens adonem que produïm molts residus que són innecessaris. A més, sabem que és altament contaminant per al medi ambient.
La missió del nostre grup d´APS és eradicar l´alumini dins l´escola, creieu que ho aconseguirem?

Els nostre  objectiu  és aconseguir esmorzars sostenibles (centrats en l´ús de l´alumini) , però també volem reflexionar sobre la qualitat dels nostres esmorzars i si són o no saludables.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

2a reunió d'ecodelegats

Després de veure que només uns quants ecodelegats s'han presentat a la reunió hem decidit fer una altra a las 13:20. Aquesta ha vingut quasi tothom, ja que hem anat clase per clase avisant-los de que haurien de venir. Això és el que hem explicat i l'assistència.Com abans hem dit, aquesta reunió ha estat tot un èxit! Us deixem unes imatges perque ho veieu.


Cartells en contra del paper d'alumini

Ja tenim aquí els nostres cartells anti-paper d'alumini! Hem treballat durant aquests dies per dissenyar-los i demà els portarem a les classes de l'escola.
Deixem aquí unes imatges de com han quedat.