Ir al contenido principal

Hi haurà segona recolecta?

Durant els últims dies, després de la primera recol.lecta, ens han preguntat bastant per una segona. Ho hem parlat amb els professors i la resposta es SÍ, hi haurà una segona recollida.
Encara no podem dir la data, però es molt probable que sigui aquesta setmana. Només participaran les classes que van participar activament i amb ganes a l'anterior.

Per últim, cominucar-vos que farem entrevistes a alumnes de l'escola per tenir una valoració externa del nostre treball.

Us seguirem informant

Comentarios

Entradas populares de este blog

La recol·lecta

Després de dies de preparació, avui ha sigut la recol·lecta! Aquest matí, abans de sortir al pati, hem passat per les classes a repartir unes bosses als eco-delegats amb el nom de cada classe. Més tard, hem anat al laboratori de biologia a recollir tot el que els alumnes ens portaven i hem pres nota de tota la informació. 
Com sempre, hem fet fotografies, així que aquí us les deixem!

Baixant la brossa a la paperera del pati
 Prenent nota de cada classe

Tot el paper d'alumini recollit 
 Alumnes venint a portar-nos les bosses
 Contant boles de paper d'alumini
Les bosses de cada classe
Després de veure els resultats, hem decidit fer una altra recollida per contrastar-los i fer-los més efectius.

2a reunió d'ecodelegats

Després de veure que només uns quants ecodelegats s'han presentat a la reunió hem decidit fer una altra a las 13:20. Aquesta ha vingut quasi tothom, ja que hem anat clase per clase avisant-los de que haurien de venir. Això és el que hem explicat i l'assistència.Com abans hem dit, aquesta reunió ha estat tot un èxit! Us deixem unes imatges perque ho veieu.